Amics dels buixots

A BUIXOTS.COM ENS AGRADA COL·LABORAR AMB ALTRES ENTITATS, PERSONES I PROJECTES PER TAL DE FER ARRIBAR ELS BUIXOTS A TANTA GENT COM ENS SIGUI POSSIBLE.Moltes gràcies a:VÍCTOR PÀMIES I RIUDOR

Per una feina incansable de més de vint-i-cinc anys i un treball impressionant en la recerca i recull de refranys i frases fetes.

Blog personal / Paremiologia catalana comparada digital


TOCATDELBOLET.CAT

Per compartir i donar-me l'oportunitat de col·laborar amb la seva web i amb el seu canal de Telegram (Stickers de Telegram en català)

Tocatdelbolet.cat / Canal de Telegram (Stickers de Telegram en català)Als buixots ens encanten les frases incòmodes, les converses absurdes, les situacions còsmiques, els barbarismes i els silencis. No volem que es perdin les expressions de carrer, les frases fetes de tota la vida, les dites i els refranys populars. Són una manera de posar-les al dia, d'actualitzar-les i recuperar-les.

SI T'AGRADEN ELS NOSTRES DISSENYS IL·LUSTRATS, ACUDITS, FRASES FETES I EXPRESSIONS CATALANES SEGUEIX-NOS AL NOSTREinstagram buixots INSTAGRAM O AL instagram buixots FACEBOOK I/O COMPARTEIX LES BUIXOTS A LES TEVES XARXES SOCIALS

Buixots