Amics dels buixots

A BUIXOTS.COM ENS AGRADA COL·LABORAR AMB ALTRES ENTITATS, PERSONES I PROJECTES PER TAL DE FER ARRIBAR ELS BUIXOTS A TANTA GENT COM ENS SIGUI POSSIBLE.Moltes gràcies a:STEVE TOMLINS

Pel seu mecenatge desinteressat, però sobretot per la seva gran amistat. Si no fos per tu, no crec que els buixots haguessin vist la llum. Ja formes part de la nostra família oncle Steve.VÍCTOR PÀMIES I RIUDOR

Per una feina incansable de més de vint-i-cinc anys i un treball impressionant en la recerca i recull de refranys i frases fetes.

Blog personal / Paremiologia catalana comparada digital


LLUÍS BUSQUETS

Per la teva amistat, col·laboració, iniciativa i una feina excepcional digitalitzant i sintetitzant un munt de músiques tradicionals catalanes en format midi. Aquesta és una col·laboració llarga i permanent en molts i més projectes futurs.

Blog personal /  Morgat Morgat


ANNA ESTARTÚS

Per dedicar-nos el teu temps i coneixaments periodístics, i per col·laborar amb nosaltres i donar-nos un munt de suggerències.

DiarideGirona.cat


TOCATDELBOLET.CAT

Per compartir i donar-me l'oportunitat de col·laborar amb la seva web i amb el seu canal de Telegram (Stickers de Telegram en català)

Tocatdelbolet.cat / Canal de Telegram (Stickers de Telegram en català)