El Joc dels Buixots és un joc en línia totalment gratuït de frases fetes i locucions en català, d'expressions dels nostres pares i dels nostres avis, de mots il·lustrats, de refranys i dites catalanes.

El joc dels Buixots conté barbarismes, accents diacrítics i castellanismes, per lo que és un material extremadament sensible per a molta gent.

IDEA ORIGINAL, DISSENY I IL·LUSTRACIONS

Guillem Palmada

MÚSICA

El joc dels Buixots inclou fragments de les següents cançons:

"La Santa Espina" i "L’Empordà", d’Enric Morera. De la "Sardana de carrer", d’Enric Casals, de "El meu avi", de Josep Lluís Ortega i de la "Llevantina", de Vicenç Bou. El "Rossinyol" i "El cant dels ocells" són cançons tradicionals catalanes.

Edició i síntesi, de Lluís Busquets.


FE D'ERRATES

Aquest és un projecte personal, autosubvencionat i totalment altruista. Per descomptat que hi trobareu un munt d'errates, ja que no sóc ni filòleg, ni lingüista i no em dedico professionalment a la docència a Catalunya. El menú l'he organitzat en tres categories i en tres dificultats diferents i pot ser que algunes vegades no coincideixi amb criteris gramaticals i/o lingüístics. Si veieu qualsevol errata en les definicions i /o en els textos o em voleu fer arribar qualsevol correcció i/o suggeriment estaré encantat de rebre-les per correu electrònic.

COL.LABORA

Als Buixots ens agrada col·laborar amb altres entitats, persones i/o projectes. No dubtis en posar-te en contacte i compartir el que vulguis.


Llicència de Creative Commons